Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Igen, én is a 7.04-est használom, de rájöttem, hogy mi az eltérés oka: amikor ismerkedtem a rendszerrel, egy rakat alkalmazást feldobtam kipróbálás céljából, és ami megtetszett, maradt, köztük volt az Alacarte elnevezésű menüszerkesztő is. Csak azóta nehezen tudom követni, mi az, ami az alaprendszer tudása, és mi az, ami a kiegészítőké.

Szerintem ez a program pakolhatta be a kérdéses menüpontot, és így a szerkesztőfelületet is. Egy próbát mindenképpen megér.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest