Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Igen, én is a 7.04-est használom, de rájöttem, hogy mi az eltérés oka: amikor ismerkedtem a rendszerrel, egy rakat alkalmazást feldobtam kipróbálás céljából, és ami megtetszett, maradt, köztük volt az Alacarte elnevezésű menüszerkesztő is. Csak azóta nehezen tudom követni, mi az, ami az alaprendszer tudása, és mi az, ami a kiegészítőké.

Szerintem ez a program pakolhatta be a kérdéses menüpontot, és így a szerkesztőfelületet is. Egy próbát mindenképpen megér.
Aktív témák
Aktív témák
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Egérpad topik
- Mini PC
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs