Aktív témák
-
Pontosan tudom, hogy hogyan fut az Ubuntu egy olyan gépen, mert magam tartok karban egy még annál is gyengébbet (Eee 701). Ha a felesleget legyomlálja az ember (pár alaptelepítésű alkalmazást ami csak a helyet foglalja), akkor egy 600-as cerkán, 512 MB-nyi központi memóriával és 4 GB-os SSD-re telepítve elfut a Natty is, Unitystül.
Azonkívül rendelkezem egy hardverileg hozzá sokkal közelebb álló Wind U100-as netbookkal is. Lassan több évnyi tapasztalatból mondhatom, hogy tökéletesen megbirkózik az Ubuntu futtatásával.
Őszintén szólva én nem tudnám mire használni ezt a MeeGót, csupa olyan szolgáltatást nyújt amire az égvilágon semmi szükségem. Az Ubuntu meg egy teljes értékű operációs rendszer, rengeteg kiegészítő alkalmazással a tárolókban. -
válasz
kommunism #38280 üzenetére
Az alaptárolóban megtalálsz szinte mindent, egyébként meg a Launchpadon vadászhatsz PPA-kat. Pár nevesebb (és zártabb) szoftvernek vannak külön tárolói, mint az Operának, VirtualBoxnak, stb., ezekhez a címet a gyártó honlapjáról szerezheted be.
-
válasz
Speeedfire #38266 üzenetére
A klasszikus felületet kitudod választani a bejelentkező képernyőnél. Akkor a hagyományos GNOME panelek fognak elindulni.
-
válasz
kilozsul #38264 üzenetére
Engem ugyan nem zavartál, csak meglepő volt, hogy nem a Midnight Commander telepítésének mikéntjéről kérdeztél, főleg az elmondottak miatt. Mivel pluszba nem kérdeztél most semmit a leírt dolgokkal kapcsolatban, remélem sikerült már használatba venned az alkalmazást.
-
válasz
kilozsul #38262 üzenetére
Most ha nem találja, akkor feladod, vagy mi? A universe tárolóban van, ha véletlen nem lenne engedélyezve, akkor engedélyezd, majd frissítsed a csomagtároló információkat és mehet a telepítés. Még ha van is hasonlatos program, akkor is jó eséllyel az is a közösségi karbantartású szoftvereknél lenne, így azt sem tudnád telepíteni.
-
válasz
#40553216 #38258 üzenetére
Nem volt kernelfrissítés véletlen? Mert akkor próbálj egyel régebbivel is elindulni, illetve ha a dkms nem volt telepítve, akkor helyreállítási módú root terminálban ad ki a következő parancsot:
/etc/init.d/vboxdrv setup
Illetve ha ez nem jó, akkor csatold az integrációs szolgáltató telepítéses lemezt és futtasd újra a telepítőt. Ha ezek után jó, akkor telepítsed a dkms-t.
Meg azért nem árt ellenőrizni, hogy a legutóbbi frissítés hiba nélkül végbement-e, vagyis a helyreállítási módnál csekkoltasd le ezt is. -
-
válasz
#16820480 #38253 üzenetére
Na én meg most, hogy itthon is frissítettem, most volt ~70 db. Egyfolytában jönnek, csak hétvégén van kis pihenés, meg persze kiadások előtt pár napot (tehát jövő héten csütörtök előtt). Egyébként pedig érezhető is, hogy intenzíven fejlesztik, a FeatureFreeze előtti utolsó pillanatban a tárolóba berakott Unityhez képest már jóval stabilabb lett a rendszer.
De ugye azt is számításba kell venni, hogy az Ubuntuhoz azért csak jobban jön frissítés mint a Kubuntuhoz. Az előbbinél ott a nagy GNOME 3-ra váltás és az újabb Uniyt, Unity 2D, egy csomó program kompatibilitásán is javítanak. Az utóbbinál meg benyomják a KDE-s csomagokat, aztán sokat nem módosítgatnak rajta, mindegyik disztróban ugyanaz. -
válasz
#16820480 #38251 üzenetére
Most csak a melóhelyi notebookomról tudok infóval szolgálni, de hétvégén tényleg nem jött annyi frissítés, szóval nagyon nem lógok ki vele ha pénteken dél körül frissítettem, majd utána meg legközelebb tegnap. Ezek jöttek: 1, 2, 3, 4, 5
Persze ha feltételezzük, hogy a tegnapi frissítési lista nem teljesen hiteles, akkor is tegnapról mára is jött elég sok, egyáltalán nem mondhatjuk, hogy semmi. Persze én nem Kubuntut nyúzok, így ezek közül neked nincs is minden telepítve, de pl. a kernelnek minimum frissülnie kellett volna.
Itt van az én sources.list fájlom tartalma, esetleg kipróbálhatod, ebben benne van minden:deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu oneiric main multiverse restricted universe
deb http://security.ubuntu.com/ubuntu oneiric-security main multiverse restricted universe
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu oneiric-updates main multiverse restricted universe
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu oneiric-proposed main multiverse restricted universe
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu oneiric-backports main multiverse restricted universe
deb http://archive.canonical.com/ubuntu oneiric partner
deb http://extras.ubuntu.com/ubuntu oneiric main -
válasz
#16820480 #38244 üzenetére
Hétvégén nem nagyon szoktak frissítések jönni, tegnap meg ma is volt már egy csomó. Esetleg elképzelhető, hogy nálad is ilyesmi probléma adódott. Javaslom, hogy frissítsél terminálban, illetve ha ott sem megy, akkor ellenőrizd a tárolókat.
-
A GNOME 3-ra váltás már önmagában egy elég fajsúlyos dolog, de ott az újabb Unity és Unity 2D, a LightDM az új bejelentkező képernyőjével, meg persze számos egyéb kisebb fejlesztés és szinte mindenből frissebb verzió került a tárolóba.
Hogy megéri-e frissíteni rá, azt ne tőlünk kérdezd. Csak eltudod dönteni a dolgot, gondolom tisztában vagy a kockázatokkal és az előnyökkel is. -
válasz
Mtbsrác #38212 üzenetére
A gyártó honlapjáról tudod letölteni a legfrissebb zárt meghajtót. Mielőtt telepíteni kezdenéd, deaktiváld a jelenleg használtat. A telepítő elindításához egyetlen parancs kell, maximum kettő. Nézzük az előbbi változatot:
Első lépésben nyisd meg a Nautilus fájlkezelőt, majd Jobb egérgomb a fájlra -> Tulajdonságok -> Jogoasultságok, itt engedélyezd a fájl végrehajtásának engedélyezését programként. Aztán második lépésben futtasd a fájlt, ezt már célszerű terminálból indítani:sudo /fájl/elérési/útvonala/fájl/neve.run
Az előbukkanó ablakban kattintgass párat ahogy kell, aztán kész is. Azért érdemes lehet még a
sudo aticonfig --initial
parancsot kiadni, de elvileg enélkül is működnie kell.
Ha a programot Wine-val futtatod, akkor soha az életben nem fogja látni az Ubuntura kötött USB-s cuccot. Ennek azon egyszerű oka van, hogy a Windows és az Ubuntu felépítése már alapjaiban és merőben eltér egymástól. Az
lsusb
parancs segítségével lecsekkolhatod, hogy milyen USB-s eszközök vannak rádugva a gépre. -
-
válasz
Nova96 #38186 üzenetére
Igen, az a neve a programnak, hogy Wine.
Nem értem, hogy miért szeretnél Windowsos drivereket telepíteni Ubuntura. Azt sem igazán értem, hogy miért sajnálod, hogy nem tudod megtenni.
Az Ubuntu már alapjaiban eltér a Windowstól, merőben más a felépítése. Így igen, kijelenthetjük, hogy semmi esélye annak, hogy rendeltetésszerűen működjenek azok a meghajtóprogramok.
Én aMSN-t használok, már amennyire, mostanában egyre ritkábban.
Amúgy én is Operát használok, de nem véltem felfedezni semmilyen lassúságot sem. -
válasz
Nova96 #38184 üzenetére
Az attól függ, hogy azon a CD-n milyen Linuxos programok vannak.
A Wine segítségével futtathatod a µTorrenttet, de a többinek nincsen értelme. Számos kiváló alkalmazással lehet zenét hallgatni, az én kedvencem az Audacious, aminek van Winamp klón felülete is. MSN-ezni is több alkalmazással lehet, ha a használatuk túl nagy kompromisszumot jelent számodra, akkor egyszerűen használj az alkalmazásaidhoz olyan operációs rendszert, amelyre írták is őket.
Persze tudom, minden kezdő Ubuntus úgy szeretné a rendszert használni, hogy az összes kedvenc Windowsos alkalmazásával együtt. De ez nem lehetséges, és ha ezt nem fogadja el valaki, akkor számára nem való az Ubuntu. -
válasz
Csakénvagyok #38136 üzenetére
Próbálkoztál más alkalmazással is, például a EiskaltDC++-val?
-
válasz
Speeedfire #38094 üzenetére
-
-
válasz
Hennet #38075 üzenetére
Az a gond, hogy nincsen futtathatónak jelölve a fájl amit futtatni szeretnél. Mivel NTFS fájlrendszeren elég nehezen lehet Linuxos jogosultságokat alkalmazni, ezért az a legegyszerűbb, ha a következőt hajtod végre:
Nautilus -> Jobb egérgomb egy exe kiterjesztésű fájlra -> Tulajdonságok -> Megnyitás ezzel -> Hozzáadás -> Egyéni parancs használata, írd be, hogy wine. -
válasz
sh4d0w #38061 üzenetére
Azok az alkalmazások nekem nincsenek feltelepítve, az nm-applet ikonját meg a beállított ikonkészletből lehet összeszedni. Nekem az ubuntu-mono-dark van használatban, és jelenleg a /usr/share/icons/ubuntu-mono-dark/status/*/nm-device-wired.svg van megjelenítve az értesítési területen.
-
válasz
sh4d0w #38053 üzenetére
Hát, az nem egészen olyan aminek van indítóikonja, nem lehet alapból paranccsal kapcsolgatni. De, a billentyűkombináció hozzá régebbi kiadásokon Ctrl+Alt+D, újabbakon meg Super+D. Ehhez lehet készíteni indítóikont, csak telepítsed az xdotool nevű programot, majd parancsnak meg add meg, hogy
xdotool key Super+d
(újabb kiadások esetében).
Ha meg konkrétan az ikonokat keresed, akkor a /usr/share/icons könyvtárban vannak alapból, illetve egyes alkalmazások külön is tárolhatják az ott megjelent ikonjaikat (pl. aMSN). -
Ha nem változtattál az alapbeállításokon, akkor automatikusan csatolja a partícióit a /media könyvtár alá, alkönyvtárakba. Ott találod meg az MC-vel is őket.
Persze csak akkor, ha nem szerver rendszerről van szó, hanem grafikus felületről (GNOME). Különben neked kell csatolnod kézzel a partíciókat. -
válasz
#16820480 #37988 üzenetére
Hát, olvastam én már több rossz élményt ezzel kapcsolatban. Amikor én néztem - igaz nem mostanában volt -, akkor meg nagyon ronda is volt azzal az alaptémájával. De a sok pozitív tapasztalat ellenére is, nem ajánlott a rendszer ilyen mérvű megváltoztatása, akármennyire is jól megy. A GNOME 3-al érdemesebb tényleg inkább az Oneiricet megvárni, vagy akkor már most is lehet tesztelgetni.
-
válasz
ViZion #37984 üzenetére
Te szerintem konkrétan a GNOME Shellre gondolsz, mert például az Oneiric a GNOME 3-at szállítja, de Unityvel. Van egyébként Nattyhoz PPA amivel frissíteni lehet a rendszert, de a hatásossága nem valami jó, egyáltalán nem ajánlott a művelet végrehajtása. A legjobb esetben is csak egy ronda felhasználói felületet kapnál. Mondjuk ha kiszeretnéd ettől függetlenül próbálni, akkor a visszacsináláshoz szükséged lesz egy visszaállítási pontra pélául.
-
válasz
jahatpersze #37978 üzenetére
Hát, vannak fejlesztői környezetek amikkel a kódot egy gombnyomással lehet fordítani. De ha megírod egy sima szöveges fájlban amit szeretnél, akkor a legegyszerűbb egyetlen paranccsal fordítani.
-
válasz
jahatpersze #37976 üzenetére
Terminálban lehet fordítani vele, bővebb információkért add ki a következő parancsokat:
g++ --help
man g++ -
Érdemes ezen a Humble Indie Bundle-n elgondolkozni, most már 11 játékot lehet megszerezni kevesebb, mint 6 dollárért. Én ma ki is fizettem érte ennyit, a SteelStorm folytatása és az Osmos érdekelt engem. Ezek tényleg frankó játékok, a többi között van azért elég gagyi is.
-
válasz
ballington #37956 üzenetére
1. Ez akkor fordulhat elő, ha kikapcsolás után is áramot kap a billentyűzet. Általában szokott lenni egy jumper az alaplapokon, amivel ezt ki lehet kapcsolni.
2. Az Ubuntu alapból UTC időt használ, a Windows pedig helyit. Ha nem szeretnél ilyen időeltolódással találkozni az utóbbinál, akkor add ki az előbbin a következő parancsot:sudo sed -i "s+UTC=yes+UTC=no+g" /etc/default/rcS
-
válasz
Nova96 #37937 üzenetére
Ha nem akarsz semmiképpen sem hibernálni (nem is ajánlanám), akkor a központi memóriád menyiségétől függően akár mellőzheted is a dolgot. Olyan 4 GB-től nem feltétlenül kell létrehozni, vagy sokan használnak inkább SWAP fájlt mint partíciót, azt meg telepítés után lehet megcsinálni.
AMD videovezérlőhöz hivatalos zárt meghajtót találni a tárolóban, könnyedén lehet aktiválni. De érdemesebb lehet talán az AMD honlapjáról letölteni a legfrissebbet és azt telepíteni.
Opera alapból nincs a tárolóban, de ha letöltöd a honlapjukról a legfrissebb verzát, akkor állít be egy tárolót amiből a későbbiekben frissíti önmagát.
Amúgy én is AMD-t és Operát használok, egyébként elégedett is vagyok velük. -
válasz
Nova96 #37935 üzenetére
Egy megfelelő méretű partíciót formáztass Linuxos fájlrendszerűre (ajánlott az ext4) és állítsd be neki csatolási pontnak a /-t. A központi memóriád mennyiségétől és hibernáció használatától függően beállíthatsz egy partíciót SWAP-nak is, igen. Hogy ezeken felül milyen egyéb partíciókat akarsz és hova csatoltatni, az a te dolgod.
-
válasz
Nova96 #37933 üzenetére
Nem tudom, hogy ezalatt mit értesz, mert nem tűnik értelmesnek a kérdés. A másikra válaszolva pedig, nyilvánvaló, hogy az Ubuntu telepítéséhez szükséged lesz egy partícióra, amire történik a rendszerfájlok másolása. Tehát minimum egy partíciót csatolnod kell a / alá, különben nem fogsz tudni továbblépni a telepítőben.
-
válasz
Mtbsrác #37930 üzenetére
Pontosan ezért ajánlott windowsos alkalmazásokat a saját platformjukon futtatni. Bevallom őszintén, hogy én is ezt teszem, egyedül a uTorrentet használom Wine-val, mivel nem használok egész nap Windowst miatta. De ugyanúgy tapasztalom, hogy bugosan működik, a legfrissebb verzióit nem is tudom normálisan futtatni.
-
válasz
Mtbsrác #37926 üzenetére
Általában ajánlottabb windowsos programokat Windows alatt futtatni, hiszen arra írták őket. Bármi egyéb operációs rendszeren, bármilyen módszerrel próbálkozva is, nem garantált a siker még akkor sem ha elvileg van rá módszer. Játékoknál könnyen előfordulhat az is, hogy ugyanazon szoftverkörnyezetben egyik gépen megy valami, a másikon meg nem, vagy nem úgy ahogy a másikon. Sok minden függ a hardverkomponensektől is, stb..
(#37928) Tamoo:
1. Töltsd le a VirtualBoxot és telepítsed.
2. Töltsd le az Extension Packot, majd Fájl -> Beállítások -> Kiterjesztők -> Csomag hozzáadása, tallózd be neki.
3. Konfigurálás -> USB -> Szűrő hozzáadása eszköz alapján, válaszd ki a nyomtatódat. -
válasz
wesaaa #37920 üzenetére
Viszont olyan géppel ne is nagyon akarj Youtube-ozni. De amúgy vannak olyan "modernebb" disztribúciók, illetve remixek, amiket kifejezetten ilyen régi gépeken való futásra terveztek. Még mindig érdemesebb lehet inkább ilyenekkel próbálkozni. De egyébként egy 701-es EEE PC-n, amiben 600 MHz-es cerka és 512 MB RAM van, elfut a Natty a Unityvel egyetemben. De kétségtelen, hogy a 10.04 azért jobban hasít rajta. A még kevesebb memória miatt viszont nálad legfeljebb a Lubuntu jöhet szóba, vagy még lightosabb rendszer.
-
válasz
wesaaa #37916 üzenetére
Azért remélem azt tudod, hogy az a kiadás már több mint 4 éve nem támogatott. A tárolóját csak úgy éred el, ha átírod az eredeti címeket old-releasesre. A legtöbb mai, modern programot még csak telepíteni sem tudod. Mindenképpen ajánlott minimum a 10.04.3 LTS használata.
-
válasz
sh4d0w #37899 üzenetére
Hé, neked nem G2222HDL-ed van? Mert nekem az van, de ez FullHD felbontású, vagyis 1920x1080-as.
Amúgy én a 2.32.0-ás verzát használom, ami a Natty tárolójában is van. Én meg ebben hiába keresek olyasmit, hogy "Best Fit", vagy a magyar megfelelőjét, nem találom. De lehet ám, hogy vak vagyok, vagy rosszul fordítom. -
válasz
ballington #37893 üzenetére
Elvileg nem nyúl a másik vinyóhoz akkor, ha nem annak az MBR-jébe való telepítés van beállítva. De az a legbiztosabb ha lehúzod a telepítés idejére, igen. Ha feldugod utána, akkor egy sudo update-grub parancs berakja a GRUB menüjébe a Windowst is.
-
válasz
ballington #37891 üzenetére
Bejelentkezésnél állítsad át, hogy a klasszikus felület induljon.
-
Ha a desktop telepítővel lett telepítve, akkor aligha lehet úgy hibás a telepítés, hogy csomagok hiányoznak belőle, mivel egy kész lemezképet használ. De azért ha Ubunturól van szó, akkor ellenőrizd, hogy a language-selector-gnome csomag telepítve van-e, ha igen, akkor a leírt paranccsal indíthatod is.
-
válasz
ErosenZold #37862 üzenetére
A legjobb az lenne, ha nem Windows alól telepítenéd, hanem simán. A legtutibb ilyenkor az, ha a rendszerbetöltő azon a merevlemezen van amelyiken a rendszer (vagyis akkor tuti, ha minden rendszernek van külön háttértárolója), és a gép bekapcsolásakor a bootválasztó menüvel kiválaszthatod, hogy arról az eszközről bootoljon. Persze egyébként ha állandóra beállítod a BIOS Setupban azt a 80 GB-ost (már ha az külön HDD), akkor a GRUB menüjéből indíthatod a Windowst is.
-
Szerintem ha GNOME 3-at akarsz használni, akkor próbálkozz az Oneiric-vel. Ha kifejezetten a GNOME Shellre vágysz, akkor pedig egy olyan disztribúcióval ami alapból azt szállítja. A Natty még a GNOME 2-re épül, és a rendszer ilyen mérvű módosítása igen kockázatos, egyáltalán nem ajánlott.
-
Én úgy gondolom, hogy a rendszer-helyreállítás alatt az indítási javítás megoldja a problémát, de persze nem 100%.
(#37847) pvt.peter: Elvileg úgy működik, de van egy másik módszer is, ahogy itt ír róla a nyolcas ponttól.
Amúgy nem tudom ellenőrizni vagy kipróbálni, nekem nincsen ilyesfajta hardverem. -
válasz
pvt.peter #37841 üzenetére
Ez a PPA kell neked. Az Optimus miatt alapból nem az NVIDIA GPU-ja működik, így hiába is telepíted hozzá a meghajtót, nem fog működni.
sudo apt-add-repository ppa:mj-casalogic/bumblebee
sudo apt-get update
sudo apt-get install bumblebeeAz
optirun <parancsneve>
paranccsal lehet úgy alkalmazásokat indítani, hogy az NV kártya legyen használatban. -
válasz
Hennet #37809 üzenetére
Ha futtatni szeretnéd felírás után a telepítőt, akkor nem az .iso fájlt és nem is a tartalmát kell kiírni. Az íróprogramokban van külön opció a képfájlok vagy lemezképek kiírására. Ha nem azzal csinálod, akkor az indító rekord nem kerül fel a lemezre és nem tudsz bootolni róla.
-
-
válasz
jahatpersze #37777 üzenetére
Szerintem érdemes megnézni a CAELinuxot, biztos, hogy sokkal kényelmesebb és egyszerűbb úgy, hogy egy helyre össze vannak szedve a cuccok. Ettől függetlenül biztos, hogy össze is lehet szedni az azon már előre telepített alkalmazásokat is, de ha azt sem tudod, hogy mik ezek, akkor már nem érdemes ilyesmivel bíbelődni.
-
válasz
jahatpersze #37775 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz amit akarsz.
-
válasz
didros #37761 üzenetére
Na mármost olyanra gondolsz ami a hardverhibákat deríti fel, vagy az érdekel, hogy az Ubuntuval, mint szoftverrel, minden jól működi-e? Speciel nekem az asztali gépemben egy Brazos alaplap van (ASRock E350M1) és teljesen jól megy rajta az Ubuntu, ha erre lennél kíváncsi.
-
Na szóval, ha elindítottad a sima Ubuntus, Unity-s felületet, akkor nyomd meg az Alt+F2-őt és írd be, hogy gnome-panel. Ha ez így tényleg tetszik, akkor az indítópultba is beírhatod, maximum kis késleltetés kell neki, hogy biztosan felül legyenek a panelek. De ilyenkor az indicator-appmenu csomagot nem árt eltávolítani, mert különben az alkalmazások menüjéhez nem férsz hozzá. Ahhoz, hogy ne tűnjön el automatikusan az az oldalsáv, ahhoz a CompizConfig beállításkezelőben az Ubuntu Unity Plugin alatt a Hide Launchert állítsad Neverre.
Egyébként mit akarsz a rendszeren gyorsítani, hol érzed lassúnak? Például AMD GPU-val és a hozzá tartozó zárt meghajtóval lehet érezni, hogy kicsit olyan furán, lassabban reagál a felület, de csak a Compizos VBlank jelre szinkronizálást kell kiiktatni és jó máris jobb lesz. -
-
válasz
Murderer69 #37710 üzenetére
Teljesen jó hozzá, én E-350-el használom és semmi gond vele.
-
A xorg.conf fájlt neked kell létrehoznod ha valamit akarsz vele/benne állítani.
Intel grafikus processzorhoz nincsen zárt meghajtó, mert inkább kiadják a kellő dokumentációkat és a közösségre bízzák a dolgot. Ha túl új a hardver, akkor emiatt lehetnek problémák a támogatásával.
A linkelt oldallal nem tudom mit akarsz, jobb lenne ha konkretizálnád.
Én azt tudnám javasolni, hogy próbáld meg tehát ezt a nyílt meghajtót frissíteni, hátha az meghozza a várt eredményt. Ehhez ezt a pár parancsot kell csak kiadnod:sudo add-apt-repository ppa:xorg-edgers/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgradeMajd indítsad újra a gépet és csekkold le az eredményt.
-
válasz
kovaax #37670 üzenetére
Mert névre cserél. Ugyanazt a csomagot cseréli le, mint ami saját maga, csak nagyobb verziószámmal. De a cserélendő egy olyan metacsomag, aminek a függősége tartalmazza a fájlokat, a másik pedig olyan, ami magában tartalmazza azokat. Neki annak a függősége nem a függősége, de nem is töri, nem fogja leszedni, max csak az autoremove parancs.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest