- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
Aktív témák
-
zedok
őstag
válasz
Kendek #37754 üzenetére
Na ez egy érdekes kör volt, mert eltűnt a szoftver központ is! És az alt+F2-re nem reagált a gép, nem tudom, hogy emiatt-e. Végülis, csináltam egy üres fájlt, abba beírtam a parancsot, hogy megnyissam a synapticot ( ez egy csomagkezelő ha jól gondolom?) [ gksu /usr/sbin/synaptic] majd ugye jobb klikk futtatás alkalmazásként, és letöltöttem a gnome-panelt illetve a software központot is
Bár ki tudja mit távolítottam el még
Ja és most már behozza az alt+f2-re a "alkalmazás futtatását" gondolom ezt kell neki behoznia. És végre belevághatok Kendek által leírt módosításba muhaha
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest