Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
ja, asszem ma már nem, de később kipróbálom...
csak korábban feladtam, mert nem működött a copy/paste, de valaki azt írta, hogy középső gombbal (???). ha az sem, majd bepötyögöm.
de biztos, hogy a linux így akar elterjedni, hogy parancssori kapcsolókkal kell programozgatni?
anno sokat szívtam az EAC-al is, aztán valahol találtam egy jó parancssort, azóta csak be kell másolnom. kicsit olyan, mint az ARO terepjárókon, ahol ki kell szállni, és villáskulccsal a kerékagyon zárni a difit, ha elakadtál. el tudom képzelni a barátnőmet tűsarkúban, amint bokáig a sárban izélgeti. bocs a kifakadásért, de pont most ment egy cikk meg szavazás az indexen ebben a témakörben, és kicsit elgondolkodtatott. szóval a felhasználóbarátság tényleg fontos lenne, ismerek egy csomó embert, akik egyszerűen csak használják (munkára !!!
) a számítógépüket.köszi a segítséget!
"jövő héten újra megpróbálom" (Magilla Gorilla)
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a számítógépüket.