Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia,múltkor már írtad,hogy zavart érzel az erőmben
nem vagyok tisztába a dolgokkal [link] próbáltam szerkeszteni a grubot de nem engedte avval ,hogy nincsen jogom írni rá
.Akor kezdtem el keresgélni az interneten más megoldást amivel szerkeszthetném a grubot lehetőleg grafikusat
.Így akadtam a [link] progira de sajnos úgylátszik vele is sikerült tönkrevágnom a rendszert mert még a vista alól sem tudtam megjavítani a fixboot és a fixmbbr paranccsal mert azt irta ki,hogy ismeretlen köteg.Ekor keztem ell a másik gépel keresni megoldást a guglival és találtam a SuperGrub Disk progit végül evvel megjavítottam egy fél éjszakai szenvedés árán
.De most nem merek bele nyúlni mert megy a vista és nekem meg kell a noti a balcsira
és ott nincsen net nekem,hogy újra rakjam a rendszert ha most tönkre vágnám
.Miért nem tudnak az ubuntunál ugy megcsinálni a boot lehetőséget mint a fedoránál ami nagyon jól elvan találva? és bolond biztos.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Macska topik
- SSD kibeszélő
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Amazfit Cheetah okos óra
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem vagyok tisztába a dolgokkal
.Akor kezdtem el keresgélni az interneten más megoldást amivel szerkeszthetném a grubot lehetőleg grafikusat
.Így akadtam a
.De most nem merek bele nyúlni mert megy a vista és nekem meg kell a noti a balcsira
és ott nincsen net nekem,hogy újra rakjam a rendszert ha most tönkre vágnám