Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
Aktív témák
-
harry
veterán
Nekem is lenne problémám mountolással. Van 4 ntfs partícióm, eddig ha kellett valamelyik, csak rákattintottam, és bemountolta, ezzel nem is volt gond. Aztán láttam ezt az NTFS Configuration Tool-t, és gondoltam megnézem. Az egyik partíció már be volt csatolva, így a maradék háromra használtam a progi, és ment is, de újraindítás után ugye azaz egy, ami kézzel raktam be, nem volt ott, aztán valami keveredés volt, mert ha le is választottam őket, a /media-ban ott maradt a nevük, rossz helyre mountolt, stb.
Jelenleg úgy néz ki, hogy 2 partíciót simán be tudok csatolni, egyre azt írja, hogy "You are not privileged to mount the volume 'Cucc'." (amit amúgy eredetileg kézzel csatoltam, nem a progival, most a program nem is látja), egy másikra pedig nem ír ki semmit, de nem is megy a mount (progi szintén nem látja).
A program hova készített bejegyzéseket, azokat ki kellene törölnöm, vagy azzal lehet valami gond? Parancssorból mivel lehetne ezeket becsatolni, hogy megnézzem a pontosabb hibaüzenetet? Melyik paranccsal tudom megnézni, hogy melyik partíció melyik /dev elnevezést kapta?
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő