Hirdetés

Aktív témák

• harry

veterán

Nekem is lenne problémám mountolással. Van 4 ntfs partícióm, eddig ha kellett valamelyik, csak rákattintottam, és bemountolta, ezzel nem is volt gond. Aztán láttam ezt az NTFS Configuration Tool-t, és gondoltam megnézem. Az egyik partíció már be volt csatolva, így a maradék háromra használtam a progi, és ment is, de újraindítás után ugye azaz egy, ami kézzel raktam be, nem volt ott, aztán valami keveredés volt, mert ha le is választottam őket, a /media-ban ott maradt a nevük, rossz helyre mountolt, stb.

Jelenleg úgy néz ki, hogy 2 partíciót simán be tudok csatolni, egyre azt írja, hogy "You are not privileged to mount the volume 'Cucc'." (amit amúgy eredetileg kézzel csatoltam, nem a progival, most a program nem is látja), egy másikra pedig nem ír ki semmit, de nem is megy a mount (progi szintén nem látja).

A program hova készített bejegyzéseket, azokat ki kellene törölnöm, vagy azzal lehet valami gond? Parancssorból mivel lehetne ezeket becsatolni, hogy megnézzem a pontosabb hibaüzenetet? Melyik paranccsal tudom megnézni, hogy melyik partíció melyik /dev elnevezést kapta?

Aktív témák