Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth-headsetekről általában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
nem tudom ismered-e ezt a linket. nem feltétlen segítség a kérdésedre, csak mutatom
[link]amúgy a fekete háttérre a megoldás:
Alt+f2 oda beírod: ccsm enter; Asztal Desktop Cube, Appearance fül majd legalul lenyitod Skydome, Skydome bepipa majd Skydome Image fehér részébe kitallózod a háttérképet. Ha animált akkor még bepipa Animate SkydomeA másikra nem tok most mit írni, mert nekem is keresgélni kéne, majd jönnek az okosok

mod:
Ugyan itt a desktop cube lapon ha Transparent cube fület választod és ha az Opacity during rotation értékét lejjebb veszed akkor átlátszóak lesznek az asztalok. Nem tudom erre gondoltál-e
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest