- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Igaz, hogy nem szorosan ide tartozik, de fogalmam nincs melyik topikba kellene feltennem és mivel ideszoktam írogatni ezért itt teszem.
Lenne egy kis problémám. Éppen a számítógépen dolgoztam miközben egyszer csak befagyott és nem reagált semmire. Reseteltem, de még a bootolás előtt megállt a gép, Live cdbe, majd ismét boot, így már elment az operációs rendszer választó menüig. De ha Windows választok akkor elkezd betölteni majd a betöltőcsík után 1 mp-re bevillan egy kék képernyő fehér betűkkel és újraindul a gép. Az ubuntunál elkezd betölteni majd I/O hibát ír. Valakinek van valami ötlete, h mi lehet a hiba? Én a vinyóra gyanakszok.Felismeri de nem tudok rálépni Ubuntu Live CD alatt, bár ez akkor természetes ha rosszul van leállítva a win. Talán elszálltak a partíciók?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest