- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Igaz, hogy nem szorosan ide tartozik, de fogalmam nincs melyik topikba kellene feltennem és mivel ideszoktam írogatni ezért itt teszem.
Lenne egy kis problémám. Éppen a számítógépen dolgoztam miközben egyszer csak befagyott és nem reagált semmire. Reseteltem, de még a bootolás előtt megállt a gép, Live cdbe, majd ismét boot, így már elment az operációs rendszer választó menüig. De ha Windows választok akkor elkezd betölteni majd a betöltőcsík után 1 mp-re bevillan egy kék képernyő fehér betűkkel és újraindul a gép. Az ubuntunál elkezd betölteni majd I/O hibát ír. Valakinek van valami ötlete, h mi lehet a hiba? Én a vinyóra gyanakszok.Felismeri de nem tudok rálépni Ubuntu Live CD alatt, bár ez akkor természetes ha rosszul van leállítva a win. Talán elszálltak a partíciók?
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32MR50C-B Monitor
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest