Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Igaz, hogy nem szorosan ide tartozik, de fogalmam nincs melyik topikba kellene feltennem és mivel ideszoktam írogatni ezért itt teszem.
Lenne egy kis problémám. Éppen a számítógépen dolgoztam miközben egyszer csak befagyott és nem reagált semmire. Reseteltem, de még a bootolás előtt megállt a gép, Live cdbe, majd ismét boot, így már elment az operációs rendszer választó menüig. De ha Windows választok akkor elkezd betölteni majd a betöltőcsík után 1 mp-re bevillan egy kék képernyő fehér betűkkel és újraindul a gép. Az ubuntunál elkezd betölteni majd I/O hibát ír. Valakinek van valami ötlete, h mi lehet a hiba? Én a vinyóra gyanakszok.Felismeri de nem tudok rálépni Ubuntu Live CD alatt, bár ez akkor természetes ha rosszul van leállítva a win. Talán elszálltak a partíciók?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest