- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
drur420
tag
Sziasztok.
Én spec most imserkedek az Ubuntuval 1 ismerősöm ecsetelte az op rendszert és megdumált.. Nagyon tetszik amit mondott és amit láttam. Kár hogy csak most keztem el vele foglalkozni....
Tekintettel arra hogy winfos használtam eddig vannak nehézségeim :S Ami azt illeti rögtön a telepítésnél adódott máris 1!
Kérném a nállam tapasztaltabb kollégák segítségét!
Most éppen a Partíciók Előkészítésénél vagyok és abba az apró dologba ütköztem hogy kellene találnom valami "particionáló menü"-t. De sehol se találom! Et mondja:
"Nincs gyökér-fájlrendszer megadva A particionáló menüben adj meg egyet." Pedig van kialakított partícióm három is 1 500gb-s "1 Winya" És kettő másik "1 db 150gb-s raptor szétszedva 54-gbre és 95 gb-re. És a Vista helyére szerettem volna rakni ami az 54-es partícióm.
Előre is köszönöm segítségeteket...
Ha valaki beválalja ijenkor hogy felhívhatom telól akkor pls privibe adja meg a számot és már hívnám is....
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kérném a nállam tapasztaltabb kollégák segítségét!