Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Fent van az ubuntu 8.04 most a gondom,hogy nem játssza le egyes dvd lemezeket.Betettem neki a A bukást azt szépen lejátssza még ha nem is tudom a dvd menüt elérni,ez után az Oroszlán Királyt akartam lejátszani de kiirta,hogy nincsen jogosultságom
,hiába eresztetem rá médialejátszót utána SMplayert nem vitte egyik sem.Itt mit kezdhetnék?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Pixel 7 pro 128/8
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
,hiába eresztetem rá médialejátszót utána SMplayert nem vitte egyik sem.Itt mit kezdhetnék?