- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
Felraknék itthon egy ubi 8.04 servert sambával.
Nem vállalkozna egy irgalmas szamaritánus arra, hogy nagy vonalakban kiképezne, hogy hogyan kell ezt csinálni?
A telepítés nem gond csak a jogosultságokkal van bajom.
Semmi extra nem lenne csak mondjuk egy proba nevű mappa kéne amit mindenki tud írni-
olvasni.
Olvastam a logout-on lévő leírást meg még vagy millió google által talált doksit de azt hiszem gyenge elméjű vagyok mert nem tiszta a dolog. Ha egyszer a lényegét átlátom akkor már menni fog a dolog.
Pl. olyat nem értek, hogy fel kell venni valós felhasználót a rendszerre, hogy aztán samba felhasználót tudjak belőle csinálni?
Tehát lenne egy proba nevű mappa amit az égvilágon mindenki tud írni olvasni.
A webmint már feltettem és most várok...
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest