Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ez konkrét példa: van egy barátom, vett új gépet, megbeszéltük linux lesz rá. Elmentem hozzá, segítettem gépet összerakni, linuxot feltelepíteni, alapdolgokat beállítani (s kaptam közben egy finom ebédet is
). Azóta gond nélkül használja ő is és a barátnője is, pedig egyikük se ért linuxhoz, néha 1-1 dolog ha kell megkérdezi msn-en leírom neki és ennyi. De ha nem lenne aki segített volna neki, akkor telepítés után fél órával valószínűleg már kúszott volna fel az XP (mert ugyebár nem mindenki szereti bütykölni az oprendszert, hanem csak használni. Linuxot pedig néha bütykölni is kell).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Azóta gond nélkül használja ő is és a barátnője is, pedig egyikük se ért linuxhoz, néha 1-1 dolog ha kell megkérdezi msn-en leírom neki és ennyi. De ha nem lenne aki segített volna neki, akkor telepítés után fél órával valószínűleg már kúszott volna fel az XP (mert ugyebár nem mindenki szereti bütykölni az oprendszert, hanem csak használni. Linuxot pedig néha bütykölni is kell).