- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Elég nagy a valószínűsége, hogy az itteni fórumozók közül másokat nem érint a probléma, ezért nem jelentkezett senki.
De különösebben nem is látom értelmét a kérdésednek, hacsak nem valami klubbot akarsz létrehozni az érintetteknek.
(#49216) floatr: Az energiagazdálkodásban nem jeleskedik annyira a nyílt meghajtó, legfeljebb régebbi GPU esetén. Valószínűleg mélyebb szinten kellene átprogramozni a vezérlőszoftvert, de elképzelhető, hogy ehhez nincs elég dokumentáció. Bár egyébként ha még automatikusan nem is működik, de az órajel- és feszültségszabályzás támogatott. Én mondjuk annak idején a notival babrálgattam az órajelét a GPU-nak, de a legalacsonyabb szinten már érezhetően belassult a képi megjelenítés. Akkor még a dinamikus váltás villódzással is járt. Most nem tudom, hogy mi a helyzet, hagytam a francba a notiban mert Ubuntuval alapból hűvösebb mint Windowszal volt. Az asztali gépemben meg az azelőttiben is APU volt, a CPU hűtő meg elvezeti a meleget, ez a dolga. Bár a mostanihoz inkább a zárt meghajtót használom, ez még a fogyasztásban is megmutatkozik némileg, na meg a plusz teljesítmény is érezhető.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest