Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Elég nagy a valószínűsége, hogy az itteni fórumozók közül másokat nem érint a probléma, ezért nem jelentkezett senki.
De különösebben nem is látom értelmét a kérdésednek, hacsak nem valami klubbot akarsz létrehozni az érintetteknek.
(#49216) floatr: Az energiagazdálkodásban nem jeleskedik annyira a nyílt meghajtó, legfeljebb régebbi GPU esetén. Valószínűleg mélyebb szinten kellene átprogramozni a vezérlőszoftvert, de elképzelhető, hogy ehhez nincs elég dokumentáció. Bár egyébként ha még automatikusan nem is működik, de az órajel- és feszültségszabályzás támogatott. Én mondjuk annak idején a notival babrálgattam az órajelét a GPU-nak, de a legalacsonyabb szinten már érezhetően belassult a képi megjelenítés. Akkor még a dinamikus váltás villódzással is járt. Most nem tudom, hogy mi a helyzet, hagytam a francba a notiban mert Ubuntuval alapból hűvösebb mint Windowszal volt. Az asztali gépemben meg az azelőttiben is APU volt, a CPU hűtő meg elvezeti a meleget, ez a dolga. Bár a mostanihoz inkább a zárt meghajtót használom, ez még a fogyasztásban is megmutatkozik némileg, na meg a plusz teljesítmény is érezhető.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest