- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
ha megvan a driver akkor elvileg mennie kell. de windowsos drivert is feltudod tenni ndiswapper-el vagy hogy is híjjákal.
vírus keresésre mit ajánlanátok ubi alatt? lehetőleg irtani is tudjon, csak mert mostanság esik le, h jó nekem eléldegélnek itt az ubin a kis mocskok, de ha átmásolom az xp-s gépre kiirni akkor már ott rakoncátlankodhatnak, mondjuk azon meg meg a naprakész nod32.de kiváncsi lennék mennyi virus van az ubimon
egyébként most kértem kölcsönbe egy windózos embertől azt a tipikus msnes vírust, h nézd meg a fotóalbumom és küld egy rart.azt mivel tudnám megnézni h mit csinál, vagy visszafejteni, vagy az már nem is ez a topic?
akkor azt kérdezném, h a wine-met megtudja fertőzni?
Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Linux kezdőknek
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP omen 17-w131ng bontva
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyébként most kértem kölcsönbe egy windózos embertől azt a tipikus msnes vírust, h nézd meg a fotóalbumom és küld egy rart.azt mivel tudnám megnézni h mit csinál, vagy visszafejteni, vagy az már nem is ez a topic?
akkor azt kérdezném, h a wine-met megtudja fertőzni?