Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
MacCaine
üzenetére
#46939) ViZion
sajna nem jutok el még addig sem ugyanis nem ajálja fel sem a kiterjesztés sem pedig a klónozást. Már utálom ezt írni, hogy windowson ... no de majd ha valamelyik disztribucióval is annyit foglalkoztam mint a windows al akkor menni fog.
Tudod az a baj hogy nincs még annyi ismeretem sem linuxból, hogy egyáltalán ki tudjak indulni valahonnan . Ez az én szegénységi bizonyítványom
(#46940) MacCaine
igazából nem Ubuntu téma
csak linuxos...nem nagyon akarom offolni a fórumot.
Azért csak megkérdezem, hogy találkoztatok-e ezzel a disztribucióval ?[Black Panther]
-olvasva nekem nagyon bejön.
-Ha netán valaki használta, vagy van róla véleménye PŰ-ben ossze meg velem.
-Olyan is érdekelne, hogy feltudom-e tenni windows alá ( na nem offolok )köszi különben

u.i.: amin még agyaltam az a Linux Mint

Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak linuxos...nem nagyon akarom offolni a fórumot.