- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- A Honor profi iPhone másolásban
Aktív témák
-
Visormail
addikt
Sziasztok van egy Ubuntu Linux virtuális gépem, VMWare alatt fut 11.10-re frissítve és kicsi volt a beállított háttértároló maximális mérete. A VMWare-ben megnöveltem a maximális méretet, utána a friss gparted-live-0.11.0-10.iso lemezképről bootoltam és kiterjesztettem a meghajtó méretét az üres területre is. Ezt csak úgy tudtam megtenni, hogy kitöröltem a swap partíciót mert ez az adatpartíció és a partícionálatlan terület között volt.
Ez után a meghajtó végén újra létrehoztam egy partíciót linux-swap fájlrendszerrel, formatálás linux-swap fájlrendszerrel, swap bekapcsolása. Mindkét partíció elsődleges.Az Ubuntu működik nincs vele semmi baj, viszont ha a feltelepített gparted-et elindítom akkor a swap partíción azt mutatja hogy Méret 509.88 MiB Használt - Szabad - Állapot: nem aktív. Ha itt újra rányomok jobb gomb/swap bekapcsolása akkor úgytűnik megcsinálja a jobbgombos menüben swap kikapcsolása lehetőséget mutat és az Állapot: aktív, de újraindítás után megint ugyanaz van mint az elején.
Mitől lehet ez, mit kellene még csinálni? A jelzőknél esetleg be kell pipálni valamit?
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest