- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszönöm, szép lassan alakul a dolog. Amúgy az általad ajánlott oldalról szedtem le egy appot: Infopanel
Egyenlőre nem jövök rá, hogy hogyan tudnám az asztalra illeszteni, sőt egyenlőre hiába másolom be a rejtett mappába a fájlokat, semmit nem lát, lehet egy újraindítás segít majd neki, de mindenesetre erre alszom egyet, mert már igencsak fáradt vagyok ehhez.A másik asztallal kapcsolatban köszi az ötletet, de nem szeretnék fejest ugrani a mély vízbe, először ezt szeretném kitanulni, nomeg a terminál csínját-bínját elsajátítani, csak az a baj, hogy kevés jó, magyar leírást találtam, leginkább csak fórumokról (legfőképp innen) csipegetek.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Battlefield 6
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG UltraWide 32UL950-W IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms / FreeSync
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest