- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
fradi81
veterán
Disabling akondi, alt+f2, start typing akonadi, akonadi configuration menu will appear, click it, go to akonadi server configuration – tab, then press stop at the bottom right also uncheck Use internal MYsQL server. In notification it will show that akonadi has been stopped.
1. Disable Semantic Desktop
a: System Settings -> Desktop Search -> Basic Settings, unticked Nepomuk and Strigi
b: System Settings -> Desktop Search -> Desktop Query, unticked “Index files on removable media” and unticked every folder under “Customise index folders…”
c: System Settings -> Desktop Search -> Backup, set “Backup frequency” to Disable2. Disable Notifications:
a: System Settings -> Application and System Notifications -> Manage Notifications, unticked all the “Show me a message in a popup” under “Desktop Search” and Semantic Desktop”
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest