- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- One mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Volt egy kis időm állítgattam mindenfélét a Kubuntun, egyre inkább tetszik, a sebességes is jó.
Sajnos még pár dologgal nem tudom megbirkózni:-Hogyan lehet elérni, hogy ctrl+alt+v-re @-ot csináljon?
-Az alkalmazáskezelőben telepített dolgokat hol látom, mert hiába telepítem nem látom az alkalmazások között (ezt megkérdeztem pár hsz-el ezelőtt is, de bátorkodtam ismét megkérdezni, mivel most jobban meg tudom fogalmazni a kérdéseimet
)
-Ha az alaplapom oldalán nincsen Linuxhoz driver, akkor esélytelen az alaplapi 5.1-emet beizzítani, mivel most csak sztereóban szól az 5.1-ből a zene, ami azért valljuk be elég idegesítő probléma.Illetve +1 chromeos kérdés, ami nem tudom megoldható-e, ha a címsorba kattintok firefoxnál pl,(legalábbis régen még win alatt) akkor alapból kijelöli az egész beírt mindenséget, ellenben ha chrome alatt odakattintok akkor csak megjeleníti a címsorban a kurzort, ahova kattintottam, és ez engem idegesít sokszor. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy ez ilyen és szokjam meg?
Egyébként tetszik, hogy egyszerű és jól kezelhető, sok logikus dolog van benne.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Anime filmek és sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)