- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Pont most próbálgatok egy 11.10-et virtualboxban. Az utóbbi időben leginkább ssh-n keresztül volt közöm Deb-hez és Ubuntuhoz is, így nem voltam teljesen képben a gui milyenségével.
Megrögzött OS X userként azt kell, hogy mondjam ez egy nagyon jó irány. Az egész rendszeren érződik az átgondoltság és az összeszedettség.
Az államat kerestem a Software Center és a One összeszedettségétől. Nyilván a SC-ben még vannak csúnya ikonok és van pár dolog amit másként csinálnék, de ettől függetlenül ez egy olyan rendszer, amit nyugodt szívvel adnék akár Édesanyám kezébe is. Szép jól kezelhető intuitív lett a rendszer.
Még nem ástam bele magamat a guiba annyira, de elsőre sokkal egységesebbnek tűnik mint egy Win7.
Belegondoltam, hogy anno mi is várt gui gyanánt 10-11 évvel ezelőtt egy Debianon (nem tudom, hogy már Woody volt-e
). Nagyot változott a világ Linux desktop vonalon.Viccen kívül rákívántam egy jó öreg Thinkpad-re, valamilyen kis SSD-vel és Ubuntuval második backupnak.

Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nagyot változott a világ Linux desktop vonalon.