Hirdetés
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Pont most próbálgatok egy 11.10-et virtualboxban. Az utóbbi időben leginkább ssh-n keresztül volt közöm Deb-hez és Ubuntuhoz is, így nem voltam teljesen képben a gui milyenségével.
Megrögzött OS X userként azt kell, hogy mondjam ez egy nagyon jó irány. Az egész rendszeren érződik az átgondoltság és az összeszedettség.
Az államat kerestem a Software Center és a One összeszedettségétől. Nyilván a SC-ben még vannak csúnya ikonok és van pár dolog amit másként csinálnék, de ettől függetlenül ez egy olyan rendszer, amit nyugodt szívvel adnék akár Édesanyám kezébe is. Szép jól kezelhető intuitív lett a rendszer.
Még nem ástam bele magamat a guiba annyira, de elsőre sokkal egységesebbnek tűnik mint egy Win7.
Belegondoltam, hogy anno mi is várt gui gyanánt 10-11 évvel ezelőtt egy Debianon (nem tudom, hogy már Woody volt-e
). Nagyot változott a világ Linux desktop vonalon.Viccen kívül rákívántam egy jó öreg Thinkpad-re, valamilyen kis SSD-vel és Ubuntuval második backupnak.

Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Nagyot változott a világ Linux desktop vonalon.