- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mégsem lesz Sony autó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Pont most próbálgatok egy 11.10-et virtualboxban. Az utóbbi időben leginkább ssh-n keresztül volt közöm Deb-hez és Ubuntuhoz is, így nem voltam teljesen képben a gui milyenségével.
Megrögzött OS X userként azt kell, hogy mondjam ez egy nagyon jó irány. Az egész rendszeren érződik az átgondoltság és az összeszedettség.
Az államat kerestem a Software Center és a One összeszedettségétől. Nyilván a SC-ben még vannak csúnya ikonok és van pár dolog amit másként csinálnék, de ettől függetlenül ez egy olyan rendszer, amit nyugodt szívvel adnék akár Édesanyám kezébe is. Szép jól kezelhető intuitív lett a rendszer.
Még nem ástam bele magamat a guiba annyira, de elsőre sokkal egységesebbnek tűnik mint egy Win7.
Belegondoltam, hogy anno mi is várt gui gyanánt 10-11 évvel ezelőtt egy Debianon (nem tudom, hogy már Woody volt-e
). Nagyot változott a világ Linux desktop vonalon.Viccen kívül rákívántam egy jó öreg Thinkpad-re, valamilyen kis SSD-vel és Ubuntuval második backupnak.

Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drón topik
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Nagyot változott a világ Linux desktop vonalon.