Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Úgy emlékszem, hogy én magam építettem bele a rendszer-telepítési funkciót, amely még alapértelmezett is az elkészített Live-ról indítva. De persze lehet, hogy rosszul emlékszek rá, lehet, hogy mégiscsak hiányzik ez a funkció belőle.

Szóval előzetesen elkészítetted a partíciókat, azok lecsatolt állapotban vannak és nem látja őket? Akkor lehet, hogy valami nálam nem kerek, mert nálam kiválaszthatóak...
Talán azzal segítek ha azt mondom, hogy mindent ugyanúgy kell csinálni mint élesben, egy valós gépen. Úgy tudom, hogy sikeresen használtad már a rendszermásolás funkciót, most sem megy másképp a dolog.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest