Hirdetés

Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz Nowhereman #41067 üzenetére

Alapból ott van elrontva, hogy jobb helyeken a scanner és egyéb hardver installálás nem egy titkárnői feladat (magyar lakáscégeket hagyjuk).
    Tehát a szakemberek (support) oldják meg az ilyesmit. És erre Linux alatt is van lehetőség távolról is, stb. Jobb helyeken meg a windózba sem túrhat bele egy mezei user.
    A user használja a rendszert, de ha alapból nem ért hozzá, akkor mindegy, minek a marhaságait tanulja meg (és jobb helyeken nem is egyedileg telepítenek gépeket, hanem pl. előre elkészített image-ből). És a használathoz viszont nem kell linuxkockának lenni.

A baj a hozzáállás, hogy a szakemberek nagy része sincs köszönő viszonyban sem mással, mint a windózzal. Random frissen végzett infósnak sztem gondot okozna egy Mac OS, vagy egy bármilyen Linux használata (Mac nekem is :( ) A másik, hogy ők megtanulták a windóz hibáit, de nem veszik észre, hogy egy másik rendszert hasonló szintű (vagy kisebb) hibák miatt nem vesznek figyelembe, mint a saját szemétdombjuk.

Viszont a frissítések, és az egységes hozzáállás hiánya szerintem is baj Linux oldalról.

Aktív témák