Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Alapból ott van elrontva, hogy jobb helyeken a scanner és egyéb hardver installálás nem egy titkárnői feladat (magyar lakáscégeket hagyjuk).
Tehát a szakemberek (support) oldják meg az ilyesmit. És erre Linux alatt is van lehetőség távolról is, stb. Jobb helyeken meg a windózba sem túrhat bele egy mezei user.
A user használja a rendszert, de ha alapból nem ért hozzá, akkor mindegy, minek a marhaságait tanulja meg (és jobb helyeken nem is egyedileg telepítenek gépeket, hanem pl. előre elkészített image-ből). És a használathoz viszont nem kell linuxkockának lenni.A baj a hozzáállás, hogy a szakemberek nagy része sincs köszönő viszonyban sem mással, mint a windózzal. Random frissen végzett infósnak sztem gondot okozna egy Mac OS, vagy egy bármilyen Linux használata (Mac nekem is
) A másik, hogy ők megtanulták a windóz hibáit, de nem veszik észre, hogy egy másik rendszert hasonló szintű (vagy kisebb) hibák miatt nem vesznek figyelembe, mint a saját szemétdombjuk.Viszont a frissítések, és az egységes hozzáállás hiánya szerintem is baj Linux oldalról.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Charge 5
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) A másik, hogy ők megtanulták a windóz hibáit, de nem veszik észre, hogy egy másik rendszert hasonló szintű (vagy kisebb) hibák miatt nem vesznek figyelembe, mint a saját szemétdombjuk.