Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
Aktív témák
-
válasz
kovaax
üzenetére
Ez már az elején is látszik, mivel a folyamatok átláthatatlanságát hiányolja. Ettől függetlenül Mark Shuttleworth-nek igaza van: akinek nem tetszik az Ubuntu, ne használja.
Amint a blogomban is megírtam: az Ubuntu sorsa most fog eldőlni. A Linux Mint megelőzte a DW-listáján (ami persze nem feltétlenül jelent bukást), ami nagy valószínűséggel köszönhető a Unity-nek. Az igazi kérdés az, hogy ha valóban csökkenésnek indult az Ubuntu felhasználóbázisa, képes lesz-e visszaszerezni a csalódottakat és új felhasználókat rábírni az Ubuntu használatára.
Volt már rossz Ubuntu (9.10), ahol nem volt ennyi változás, így nem is vesztett az érdeklődésből annyit. Én akkor is Linux Mintet használtam, meg most is, de mivel a váltás a két rendszer között fájdalommentesen megy, nekem tökmindegy, melyik van fent.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Autós kamera eladó
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest