Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Sajna
rosszul tudod. Moonlight le van maradva picit és az Rtlmost de a PHtv sem megy vele és nem vagyok egyedül ezzel.
Ezért kellene csak az FF Wine amúgy természetesen linuxos verziót használom.(Operás vagyok főleg) Am. nem vagyok hülye tudom miből van linux meg win verzió.
Foobar megy még wine alól (tökéletesen) semmi más. Az is csak azért mert hozzám nőtt évek alatt és a zene a mindenem ...
alternatívák pedig egyik sem tud annyi finom megoldást mint a Foobar. 1-2 meglepően jó foobar klónt azért találtam.Angry Birds -ről pedig nem tudtam, bár ezt erős túlzás átíratnak nevezni inkább csak egy klón.
Köszi azért
Edit: Winetricks -et néztem fel is ment a net keretrendszer ami kell tudtommal a silverlight-hoz.
Aktív témák
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
rosszul tudod. Moonlight le van maradva picit és az Rtlmost de a PHtv sem megy vele és nem vagyok egyedül ezzel.
alternatívák pedig egyik sem tud annyi finom megoldást mint a Foobar. 1-2 meglepően jó foobar klónt azért találtam.