Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Sajna
rosszul tudod. Moonlight le van maradva picit és az Rtlmost de a PHtv sem megy vele és nem vagyok egyedül ezzel.
Ezért kellene csak az FF Wine amúgy természetesen linuxos verziót használom.(Operás vagyok főleg) Am. nem vagyok hülye tudom miből van linux meg win verzió.
Foobar megy még wine alól (tökéletesen) semmi más. Az is csak azért mert hozzám nőtt évek alatt és a zene a mindenem ...
alternatívák pedig egyik sem tud annyi finom megoldást mint a Foobar. 1-2 meglepően jó foobar klónt azért találtam.Angry Birds -ről pedig nem tudtam, bár ezt erős túlzás átíratnak nevezni inkább csak egy klón.
Köszi azért
Edit: Winetricks -et néztem fel is ment a net keretrendszer ami kell tudtommal a silverlight-hoz.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
rosszul tudod. Moonlight le van maradva picit és az Rtlmost de a PHtv sem megy vele és nem vagyok egyedül ezzel.
alternatívák pedig egyik sem tud annyi finom megoldást mint a Foobar. 1-2 meglepően jó foobar klónt azért találtam.