- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezeket a lassulós dolgokat télleg nem értem. Minden egyes alkalommal ezzel a módszerrel telepítettem az újabb kiadásokat, és a natty-hez képest sokat gyorsult minden. A leggázosabb a natty-ben a login volt, elmentem közben KV-t főzni

A unity is frappánsabb lett, dehát ez szubjektív. Korábban sokat filóztam rajta, hogy mi legyen, mert én is nagyon hozzászoktam a paneles cucchoz. Egyrészt látható volt, hogy ennek az irányzatnak már annyi, az XFCE meg nem tud elég lenni, és ráadásul valóban kicsit unalmas a felület. A dokkokkal már korábban is szemeztem, de nem tudtam rávenni magamat akkor a huzamosabb használatukra. Azt lehetett látni, hogy a gnome shell-t legalább annyira fafejűen nyomatják, mint a kde4-et, meg azt is, hogy a unity-vel hosszútávú tervei vannak a canonicalnak. Mivel nekem sem a kde4 nem pálya, és a GS mesekönyv feelingje sem jön be, bepróbálkoztam ezzel a csodával, és meg tudtam szokni.
Most már használom olyan gördülékenyen, mint korábban a paneleket, és érdekes módon a család sem jött zavarban, amikor idetévednek a gép elé. Nekem ez egyre inkább amolyan műkifogásnak tűnik, hogy használhatatlan.Nem próbálkoztam azzal, hogy megállapítsam automatikusan ezeket a dolgokat. Egy txt-be összeszedtem 5 perc alatt, hogy mit kell telepíteni az alapon kívül, meg pár hálózati és egyéb beállítás, aztán belevágtam. Egyedül a chromium tárolt jelszavai vesztek el, de azokat visszaküzdöttem levelezés alapján

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest