- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
floatr
üzenetére
Egyetértek. Sok embernek ez műbalhé. Anyámnál is, aki ráadásul nem is ért a számítógépekhez túlságosan, kemény 5 percembe tellett elmagyarázni, hogy mi van másképp, mint az előző (Ubuntu 10.10-es) Ubuntuban és azóta is megelégedéssel használja. Értem én, hogy sokan félnek az új dolgoktól, mert az sokszor tanulással jár, de hát jó pap holtig tanul
. Illetve nem kell rögtön élesben neki esni. Dokumentációt is lehet olvasni először, illetve Virtuális gépen is lehet vele kicsit ismerkedni. Aztán, ha már minden megy, akkor telepíteni. -
ngabor2
nagyúr
válasz
floatr
üzenetére
asszem akkor egy dpkg -l után én is nekiesek egy 0-ról felhúzásnak. a /home-ot meg meghagyom úgy, ahogy van, remélhetőleg nem akad össze egy friss rendszerrel, és minden megmarad.
aztán megy egy apt-get install gnome-panel (root konzolról, mert azt már annyira megszoktam
).
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Illetve nem kell rögtön élesben neki esni. Dokumentációt is lehet olvasni először, illetve Virtuális gépen is lehet vele kicsit ismerkedni. Aztán, ha már minden megy, akkor telepíteni.
).