Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
Aktív témák
-
floatr
veterán
Juteszembe: fél évvel ezelőtt cikkeztek sorban arról, hogy tyű a distrowatch szerint a bubi veszít a népszerűségéből, és hogy ez trend, bukás, világvége. Te is belinkeltél ide egy lefordított cikket a canonical bukásáról, amiben a manus meg sem tudta igazán fogalmazni, hogy mitől kellene buknia bárminek is.
Most hogy "Sokan, nagyon sokan döntenek mostanában már úgy, hogy elhagyják az Ubit", ránéztem megint a statisztikára, és az utóbbi félévben jócskán megugrott a népszerűsége -- megint. Ezt a "Sokan, nagyon sokan"-t miből szűrted le? Mert én eddig csak pár fórumon láttam flame-eket, pár hangos emberrel, akik hozták a hangulatot, ez pedig elég sovány adatnak.(#39248) ntomka jajjmáte
ebből számomra sem derül ki... Vagy te átvetted az üzenetet, és én vagyok ilyen érzéketlen?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ebből számomra sem derül ki... Vagy te átvetted az üzenetet, és én vagyok ilyen érzéketlen?