- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
Aktív témák
-
dbius
veterán
"Érdekes" problémám akadt: A firefoxban (6.0.2) a kiegészítők hangja elnémult. Tehát hiába van beállítva bármelyik kiegészítőnek hangjelzés, egyszerűen nem működik, nem játsza le adott helyzetben a hangjelzést. (pl. gmail manager érkező email esetén, noscript blokkolás esetén, stb...)
Minden jól van beállítva, nincs hibaüzenet, konzolból történő indítás esetén sem. Lehet, hogy firefox verziófrissítés okozta, nem tudom, de megnémult. Youtube-nak, oldalaknak van hangja, azzal nincs gondom, csak a firefox alá telepített kiegészítőim némultak el.
Keresgéltem a neten, de friss bejegyezéseket ezzel kapcsolatban nem találtam, csak 2009-eseket.
Más nem tapasztalt hasonlót?
ill. firefoxnak nincs valami logja, amibe bele lehetne nézni? (~/.mozilla könyvtárat átnéztem, ott nem találtam olyan .log fájlt, amitől okosabb lennék, ill. rendszer logokban sem)
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Bioshock 2 Special Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest