- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nem, ennyire nem bonyolítottam túl

Az asztal mellett lévő gépről jelentkezek be az asztal mellett lévőre - azaz ugyanarra a masinára. Ezt olyankor szoktam megtenni, amikor feltelepítem az ssh-szervert, illetve buzerálom a tűzfalat - hogy meggyőződjek a gép elérhetőségéről. Ergo sem rossz név, sem elrontott jelszó, sem kulcs nem játszik.
Pont ez a bajom: nem értem, hogy miért utasítja vissza a kapcsolatot az ssh szerver. Csak az én felhasználónevem engedélyezett, megadom az ip-t, a portot, de állandóan refused. -vvv kapcsolóval is csak ennyi látszik. Vmi logban meg lehet nézni, miért dobja vissza a kapcsolatot? auth.log? (mondjuk autentikációig el sem jutok)
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest