Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Új kérdésem (usb-s linux kreálása miatt vetődött fel bennem) :
a BIOS boot lehetőségei között van valami, ami már korábban is feltűnt nekem, de ezidáig nem érdekelt. Most viszont tettem egy próbát, hogy ősi gépem (P3) felsorol-e köztük usb kulcsot, és alaposabban végignéztem a listát. Szóval felmerült bennem, hogy netán erre utal ez az opció? Ha nem, akkor mire? (Egyébként tudtommal P3-asokon nincs lehetőség usb boot-ra, szóval gondolom ez másra utal) :Intel UNDI, PXE-2.0 (build 067)
Addig "vágom", hogy Intel
a többi kínai ... a "build" is izgatja a csigacsápom, hogy mi lehet.
Mindenesetre rákeresek most neten, de félő számomra, h nekem esetleg magas lesz az definicioja. 
szerk: kipróbáltam persze behelyezett usb kulccsal is BIOS-ba lépni, meg anélkül is, majd bent BIOSban kivettem-visszahelyeztem, de semmi nem változott az opciós listában. De mondom, amúgy is úgy sejtem, P3-ason eleve nincs lehetőség usb boot-ra... jol tudom?
Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
a többi kínai ... a "build" is izgatja a csigacsápom, hogy mi lehet.
Mindenesetre rákeresek most neten, de félő számomra, h nekem esetleg magas lesz az definicioja.