- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tokot is átvariálja a Samsung
Aktív témák
-
válasz
pethYeti
üzenetére
Nem mindegyik Atherosos hardverrel van a gond, nekem AR2413-asom van, viszonylag régi, ezzel másnak is volt gondja a Natty esetében, ami a 2.6.38-as kernelt szállítja alapból. Már a hetedik RC verziónál tart és még mindig nemvolt javítva benne ez a bug, pedig sokszor módosítottak rajta, figyeltem, jó eséllyel már ilyen is marad. Sajnos előfordulnak ilyesmi bugok az egyes új kernelekben, amiket aztán csak egy újabb verzióban javítanak legközelebb. Persze még van remény, de ne ezért várj a kipróbálással, nem érdemes.
(#34046) CPT.Pirk: Ennyit tudok róla, hogy nem megy, nálam nem csatlakozik egyáltalán a nyitott hálózathoz. Olvastam róla, hogy másnak is van gondja, az előbb linkeltem bugreportot is, de még mindig nem jó, aztán már hetekkel ezelőtt tudni lehetett róla. Bár az is igaz, hogy Ubuntuéknak hiába riportolgatnak ilyeneket, nem az ő dolguk javítani rajta.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest