Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
válasz
pethYeti
üzenetére
Nem mindegyik Atherosos hardverrel van a gond, nekem AR2413-asom van, viszonylag régi, ezzel másnak is volt gondja a Natty esetében, ami a 2.6.38-as kernelt szállítja alapból. Már a hetedik RC verziónál tart és még mindig nemvolt javítva benne ez a bug, pedig sokszor módosítottak rajta, figyeltem, jó eséllyel már ilyen is marad. Sajnos előfordulnak ilyesmi bugok az egyes új kernelekben, amiket aztán csak egy újabb verzióban javítanak legközelebb. Persze még van remény, de ne ezért várj a kipróbálással, nem érdemes.
(#34046) CPT.Pirk: Ennyit tudok róla, hogy nem megy, nálam nem csatlakozik egyáltalán a nyitott hálózathoz. Olvastam róla, hogy másnak is van gondja, az előbb linkeltem bugreportot is, de még mindig nem jó, aztán már hetekkel ezelőtt tudni lehetett róla. Bár az is igaz, hogy Ubuntuéknak hiába riportolgatnak ilyeneket, nem az ő dolguk javítani rajta.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Viccrovat
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA V
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi