- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
harry
veterán
Van egy fura egér gondom, régebben írtam már róla.
Wireless, logitech MX1000, alapból Ubuntu 9.04.
Néha olyat csinál, hogy "leradged" a fókusz, pl menüből indítok egy böngészőt, kattintanék egy hírre, erre a menü elemeit mutatja, vagyis, mintha el sem mozdítottam volna (grafikusan persze mozog). Jobb gombot nyomva, majd újra ballal kattintva már az új helyre fókuszál.És random, tehát napokig használtam gond nélkül, erre egyszer csak előjött. Sőt, megnéztem egy 10.04-es live kubuntuval, ott is ez a gond. Most rákötöttem egy másik wireless logi egeret, ezzel nincs gond... De érthetetlen, hogy a másikkal miért van néha
Most emiatt vegyek másik egeret? Nehogy már. Mi lehet az ok? Miért csak néha? Itt van a vevő egy karnyújtásnyira (sőt, most a másik, jó egér vevője messzebb is van).
Aktív témák
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most emiatt vegyek másik egeret? Nehogy már. Mi lehet az ok? Miért csak néha? Itt van a vevő egy karnyújtásnyira (sőt, most a másik, jó egér vevője messzebb is van).