Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
harry
veterán
Van egy fura egér gondom, régebben írtam már róla.
Wireless, logitech MX1000, alapból Ubuntu 9.04.
Néha olyat csinál, hogy "leradged" a fókusz, pl menüből indítok egy böngészőt, kattintanék egy hírre, erre a menü elemeit mutatja, vagyis, mintha el sem mozdítottam volna (grafikusan persze mozog). Jobb gombot nyomva, majd újra ballal kattintva már az új helyre fókuszál.És random, tehát napokig használtam gond nélkül, erre egyszer csak előjött. Sőt, megnéztem egy 10.04-es live kubuntuval, ott is ez a gond. Most rákötöttem egy másik wireless logi egeret, ezzel nincs gond... De érthetetlen, hogy a másikkal miért van néha
Most emiatt vegyek másik egeret? Nehogy már. Mi lehet az ok? Miért csak néha? Itt van a vevő egy karnyújtásnyira (sőt, most a másik, jó egér vevője messzebb is van).
Aktív témák
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most emiatt vegyek másik egeret? Nehogy már. Mi lehet az ok? Miért csak néha? Itt van a vevő egy karnyújtásnyira (sőt, most a másik, jó egér vevője messzebb is van).