- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
Hi,
Ne haragudjatok, ha spammelni fogom a topic-ot de fejembe vettem, hogy kicsit jobban kiismerem ezt a linuxot

Addig eljutottam, hogy van most egy raid tömböm ami működik. Ezen csak személyes és pótolhatatlan adatokat fogok tárolni. Semmi film meg zene meg játék.
Ezekre van egy 1.5 TB-os külső ketyerém amit rá csatlakoztattam erre az ubuntus gépre és gond nélkül látja.
Kicsit meglepődtem mert arra számítottam, hogy nem fog boldgulni velem mivel amennyire én tudom NTFS fájlrendszer van rajta.A lényeg hogy ezt is megosztanám amolyan NAS tárhelyként, de ugye nem bánnám ha egyser valamiért úgy adódna akkor rá tudjam lökni egy windózos gépre és az tudja irni/olvasni.
A FAT-al ha jol tudom az a baj, hogy 4 GB-nál nagyobb fájolkat nem bír lekezelni az EXT4-et meg nem látja a windows.
De most ez lekezeli az NFTS-t mégis csak? Vagy mi ez itt?

Úgy tudutam NTFS-t max olvasni fog, de simán le strippeltem ez egészet azaz gond nélkül letöröltem róla mindent.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gerner1
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest