Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
a voipcheap hibája
Nem a Voipcheap hibája, hiszen az előző Ekiga-verzióban tökéletesen működött. Erre más is rájött. Egyrészt. Másrészt nem értem miért kell elrontani azt ami jó? Harmadrészt miért kellene nekem portot nyitni a rúter tűzfalán ahhoz a funkcióhoz, hogy bentről kitelefonáljak? Negyedrészt egyáltalán nem bánkódok, hiszen mára bőséggel találok a tárolóban olyan telefonos szoftvert, ami jól működik. Úgyhogy részemről a probléma megoldva, csak gondolatok maradtak utána. Például az, hogy a legközelebbi frissítés után vajon majd mi nem fog működni, ami pedig előtte jól működött...

Aktív témák
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SkyShowtime
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest