- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
Aktív témák
-
Brogyi
őstag
File megosztasi javaslatot kernek toletek. Az igeny az lenne ,hogy a megosztott fileket le lehessen jatszani atmasolas nelkul pl. egy VLC-vel. No playlist meg ilyenek. Valahol olvastam, hogy a Samba kulso halora is tud osztani. Szerintem nem rossz, mert a VLC akkor mar lejatsza. Ha igy mukodik, akkor a usereket, hogy kell bekonfigolni? Persze ha van egyszerubb otlet az megjobb. Szoval a megosztas kulso, es belso halora auth-szal.Belsore a samba jo, de nem tudom hasznahato-e kulsore ugy ahogy kellene. Miert is kell ez. Allitolag egy kint elo magyar egy private trackerrol lehuzott egy filmet ,es azonositottak. Kemeny euro buntetes lett belole. Szamomra ez uj,de minket is utoler.Azt ertem hogy az IP-et elkaptak, de azt nem ertem ,hogy kaptak el , hogy azonositottak a letoltes cimet, mert ugye az a szerzojogi buli alapja.Ezek alapjan talan jobb lenne egy https jellegu eleres, vagy valamilyen vpn jellegu megosztas vlc-s eleressel.Varom az otleteket.Koszi.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest