- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Brogyi
őstag
File megosztasi javaslatot kernek toletek. Az igeny az lenne ,hogy a megosztott fileket le lehessen jatszani atmasolas nelkul pl. egy VLC-vel. No playlist meg ilyenek. Valahol olvastam, hogy a Samba kulso halora is tud osztani. Szerintem nem rossz, mert a VLC akkor mar lejatsza. Ha igy mukodik, akkor a usereket, hogy kell bekonfigolni? Persze ha van egyszerubb otlet az megjobb. Szoval a megosztas kulso, es belso halora auth-szal.Belsore a samba jo, de nem tudom hasznahato-e kulsore ugy ahogy kellene. Miert is kell ez. Allitolag egy kint elo magyar egy private trackerrol lehuzott egy filmet ,es azonositottak. Kemeny euro buntetes lett belole. Szamomra ez uj,de minket is utoler.Azt ertem hogy az IP-et elkaptak, de azt nem ertem ,hogy kaptak el , hogy azonositottak a letoltes cimet, mert ugye az a szerzojogi buli alapja.Ezek alapjan talan jobb lenne egy https jellegu eleres, vagy valamilyen vpn jellegu megosztas vlc-s eleressel.Varom az otleteket.Koszi.
-
Brogyi
őstag
Szerver valtozatnal jelzi, hogy security update van, (pl. 3) es a szokasos apt-get update/upgrade utan beszol , hogy visszatatrtja. Most ez mi a f@sz? Hogy a fenebe kell akkor felrakni ha security update, de visszatartja a barom?
Aktív témák
- Windows 11
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest