Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
válasz
Xmodule
üzenetére
Szal letöltöd akkor a novell-moonlight-2.99.0.8-x86_64.xpi nevű fájlt. Archívumkezelővel nyisd meg és csomagold ki belőle a plugins könyvtárból a moonlight könyvtárat és a libmoonloaderxpi.so fájlt a /usr/lib/mozilla/plugins könyvtárba.
Nyisd meg a Firefoxot, navigálj el az RTL Most oldalára, ott próbálj lejátszani egy ilyen Silverlightos videót. Először a kodekeket tölti le és telepíti, majd ha végzett, akkor nyomj egy F5 billentyűt az oldal újratöltéséhez. Ekkor már rendben lefogja játszani a videót.
Ennyi lenne a dolog. Amúgy nem tudom, hogy hivatalosan hogyan kellene telepíteni (de bizonyára nem így), én csak belenéztem ebbe az xpi-s fájlba és ösztönösen cselekedtem.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest