- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
x123456
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Hm... sajnos nem fér bele a keretbe egy komplett gépcsere, de szívesen megnézném, mit művelnek az általam felrakott rendszerek más vason. Windows-on a legfrissebb nvidia driver telepítéséig nem volt egyáltalán gondom, mióta ez (illetve az eggyel korábbi) felkerült, azóta hülyéskedik egyik-másik windows-os programom is, de nehezen tudom elképzelni, hogy hardver gond ilyen hibákat produkáljon.
Persze ahogy elnézem, nálad kicsit más a felállás, eleve más hostod van.
---
Neked milyen videodrivered van a hoston? Mert én felraktam az nvidia sajátját és gyanús, hogy a virtualbox kiakadásai valahol ezzel vannak kapcsolatban.Sebesség kapcsán: nem a vm sebességével voltak gondjaim. Guestként akartam futtatni egy fejlesztő gépet, rajta valami eclipse-es IDE-vel. Ezt éreztem lassúnak - volt némi érzékelhető késlekedés az egér és a billentyűzet működésében.
De még mindig ott tartok, hogy az Intrepiden relative gond nélkül működök (pedig ott is ugyanez az nvidia driver van), a 10.04 + virtualbox 3.2.6 meg olyan, amilyen...
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest