- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- A Honor profi iPhone másolásban
- iPhone topik
Aktív témák
-
x123456
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Hm... sajnos nem fér bele a keretbe egy komplett gépcsere, de szívesen megnézném, mit művelnek az általam felrakott rendszerek más vason. Windows-on a legfrissebb nvidia driver telepítéséig nem volt egyáltalán gondom, mióta ez (illetve az eggyel korábbi) felkerült, azóta hülyéskedik egyik-másik windows-os programom is, de nehezen tudom elképzelni, hogy hardver gond ilyen hibákat produkáljon.
Persze ahogy elnézem, nálad kicsit más a felállás, eleve más hostod van.
---
Neked milyen videodrivered van a hoston? Mert én felraktam az nvidia sajátját és gyanús, hogy a virtualbox kiakadásai valahol ezzel vannak kapcsolatban.Sebesség kapcsán: nem a vm sebességével voltak gondjaim. Guestként akartam futtatni egy fejlesztő gépet, rajta valami eclipse-es IDE-vel. Ezt éreztem lassúnak - volt némi érzékelhető késlekedés az egér és a billentyűzet működésében.
De még mindig ott tartok, hogy az Intrepiden relative gond nélkül működök (pedig ott is ugyanez az nvidia driver van), a 10.04 + virtualbox 3.2.6 meg olyan, amilyen...
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Automata kávégépek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest