Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
kovaax
őstag
Szerintem buktattam már le maga korábban is, hogy miért kérdezek néha hülyeségeket, de akkor megint:
94 tavaszán találkoztam az OSF/1-gyel egy kis Alphás workstationon, majd ugyanazon év őszén kezdtem el dolgozni AIX-on. Következő évben váltottunk HP-UX-ra. A linux-szal, mint valami újabb pc-s szarral, nem foglalkoztam egészen addig, míg az egyik kollégám át nem ült a gépemhez, hogy bejelentkezzen a linuxára, mert lefagyott a konzolja. Ez valamikor 96-ban volt, ekkor jött egy rövid Redhat korszak, amit valamikor 99-ben cseréltem le Debianra, azóta az a fő oprendszerem (96 óta csak linux van az otthoni gépemen). Az ilyen desktopos dolgokkal viszont nem régen kezdtem el foglalkozni, és nem is igazán szeretem őket...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- új érkező gamer gépek - ajánlatokat lehet tenni! :) - 2026.01.18 update - gamer laptop lista
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs