Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Természetesen az én tárolómban bízhattok, az én feladatom a rendszermentés és visszaállítás, nem az adatok törlése.

Egyébként nem PPA tárolóm van, hanem itthonról megy, sima FTP szerver lett átkeresztelve tárolónak. Lehet én vagyok a béna, de igencsak bonyolultnak találtam a PPA tárolóba történő feltöltést, legalábbis ilyen speciális cuccnál.Köszi a linket, kipróbáltam a dolgot és valóban tökéletesen működik a dolog. Egyetlen szépséghibája, hogy az ikonok nem jelennek meg, de végül is annyi baj legyen. Persze most már nagyon megszerettem a Krusadert is, nem szívesen válnék meg tőle.

(#27441) Sas madár: Total Commander Windowsban sincs alapból, csak telepíthető. Ahhoz hasonló fájlkezelő viszont van több is, én a Krusaderre esküszöm.
Habár akkor már egész jól használható a TC is, de 100%-osan nem funkcionál azért ugyanúgy még ezzel a kis kiegészítéssel sem.
Aktív témák
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs