- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
válasz
Melorin
üzenetére
Hát, a böngészős problémádra nyilván nincs más megoldás, mármint ha a hardveres feltételek adottak, hogy egy másik böngészőt is kipróbálsz. Viszont ha kevés a RAM, akkor mondjuk érthető, mert a sok fül sok memóriát eszik, mikor az betelik, akkor ilyen dolgokat lehet tapasztalni.
Én nem használom azt a borítékos bigyulát, sőt, kifejezetten rühellem, már régen eltüntettem. De annyi biztos, hogy az nem alkalmas arra, hogy az e-mail postafiókjaidat figyelje. Viszont vannak erre alkalmazások, a tárolóban találhatsz jó párat.
Én személy szerint inkább a Claws Mail-t használom, ahhoz van rengeteg plugin, lelehet rakni az értesítési területre is, a NotifyOSD-n keresztül képes kommunikálni, tökéletes. Ellenben ilyesmit az Evolution nem tud, de a mail-notification-evolution csomag azért segíthet, ha ragaszkodsz hozzá.Az Adobe Flash Playert kellene feltenni, Synapticban megtalálod flashplugin-installer néven.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest