- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm!
Közben előjött még 3 probléma (persze a kép még mindíg nem teljesképernyős)
Ha a böngészőben jó pár lap van megnyitva, akkor a rendszer nagyon belassul, még az egér is szaggat. Mit lehet tenni ez ellen?
Kint van a boríték ikon a panelen (ezt akartam visszahozni többek között az előző hozzászólásomban). Ezzel csak kézzel lehet megnyitni a csevegőt és a levelezőt, vagy értesít is, hogy ha levelem érkezett? Van egy érzésem, hogy nem. De be lehet valahogy állítani úgy a levelezőt, hogy ne lássam mint futó alkalmazást, de a háttérben néha lekérje a leveleket, és jelezzen, ha érkezett üzenetem?
Nagy üresség van az embedded videók helyén. YouTube is ilyen, meg kb minden más amit eddig kipróbáltam.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest