- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
danaboy
tag
válasz
V.Stryker #26358 üzenetére
Közben elgondolkodtam a dolgon és arra jutottam, hogy nálunk sajnos nem valósítható meg az átállás mivel a könyvelőprogram firebirdre és winfosra van fejleszteve és, ha még véletlenül menne is Linux alatt minden problémát arra fognának amiből még így is van elég.
De itthon viszont nagyon örülök, hogy rászántam magam az átállásra. Azonnal látszott/látszik, hogy megérte.Jobban szeretem, ha a felmerülő problémákat, ha segítséggel is, de meg lehet oldani. Telefonon is Uiq3.
Nah, off!
Meghagyom a helyet a kérdéseknek/válaszoknak.Hátha én is kapok.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest