- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- iPhone topik
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
rollins
üzenetére
A neten néztem utána, és ott azt találtam, hogy:
1. chmod ugo+x "akarmi.run" , és aztán elinditani, de ez nem műkött, ekkor egy másik lehetséges utat választottam :
sh "akarmi.run" ...
az utóbbira elindult, és utána következett be az elakadás...Inditáskor még próbáltam a "recovery" módot inditani, el is indul, de elkezdett valamit kilistázni, majd egy terminálhoz hasonló prompt fogadott, amivel ugyancsak nem tudtam mit kezdeni, mert ehhez a részéhez még zokni vagyok... azt reméltem, hogy helyreállitja magától is azt az egy-két dolgot, ami esetleg elállitódhatott, de azért nem ilyen egyszerű az élet....
sh4d0w: Ahogy látom, a windóz felrakása egy kicsit megfűszerezte a dolgot, és már nem látszik a linuxos grub, pedig nem az egész meghajtót adtam a windóznak, ugyanis előtte is volt fent a linux mellett, de mivel nem használtam, ezért linux alól megpróbáltam törölni (
), ez részben sikerülhetett, mert ugyebár önállóan nem volt képes elindulni, ezért kellett telepitenem, de ugyanarra a particióra raktam, ahol azelőtt is volt.
Innen gondolom, hogy a linux még meglehet valahol, csak a boot menüben nem látom, ezt vissza lehet állitani valahogy?
Jól feladtam magamnak a leckét, de igy tanul az ember.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ez részben sikerülhetett, mert ugyebár önállóan nem volt képes elindulni, ezért kellett telepitenem, de ugyanarra a particióra raktam, ahol azelőtt is volt.