- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
cserélnék én akár, ha tudnám, hogy melyik működik normálisan... de sajna ezt szinte lehetetlen megmondani, mert manapság a márkás kamerák belseje is lényegében ugyanaz a 2 filléres kínai chip, ami akár a jelenlegiben is van. 20 ezerért meg nem veszek webkamerát, annyit nem ér...
nekem is régebben mutatta az ikonját, ha nem volt kapcsolat, most van csak ilyen problémám. nem tudom miért. ráadásul például a hangerőszabályzó ikonja is eltűnt (hozzá se tudom adni a panelhoz), amióta lucid-ra frissítettem... lehet, hogy fel kéne tenni normálisan, és nem a 4-5 kiadás óta görgetett beállításokat használni.
tomtyi: egészen sokáig wicd-t használtam, de aztán valamiért mégis visszacseréltem az alap network managerre. most nem jut eszembe, hogy miért, de valamit nem tudott, ami jól jött volna...
kovaax: de, valóban nagyon jó lenne, de nem értek annyira hozzá, hogy erre legyen ötletem. azt hittem, hogy jogosultság probléma, de chmod 777 után is ugyanaz a hibaüzenet.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- RAM topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest