- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
válasz
rankesz
üzenetére
A tisztességes neve 10.04 és nem 10.4 (utalva a hónapra, mikor kiadják).
Azért újratelepíteni nem árt majd kiadás után. Én most húztam nemrég újra Alpha 2 óta, és már találkoztam változásokkal a folyamatos frissítések ellenére is.
Meg még nem lehet elkönyvelni rögtön, hogy életben is marad a most felrakott rendszer, jön egy frissítés, aztán nem indul a grafikus környezet, elszáll a net, bármi megeshet.
Párszor már állítottam vissza korábbi állapotra a rendszert, hogy a javításig normálisan tudjam használni a gépet. A legsúlyosabb az volt, mikor elszállt a net a Winden a melóhelyen, aztán frissíteni sem tudtam. Újra kellett volna húzni, ha nem lett volna egy viszonylag régi mentésem. Azóta van mindig friss mentésem a rendszerről, sőt összeállítottam (illetve folyamatban van) egy komplett rendszermentő és helyreállító alkalmazást (csak amolyan egyszerűt).
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Hálózati / IP kamera
- Parkside szerszám kibeszélő
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Hardcore café
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest