Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
válasz
rankesz
üzenetére
A tisztességes neve 10.04 és nem 10.4 (utalva a hónapra, mikor kiadják).
Azért újratelepíteni nem árt majd kiadás után. Én most húztam nemrég újra Alpha 2 óta, és már találkoztam változásokkal a folyamatos frissítések ellenére is.
Meg még nem lehet elkönyvelni rögtön, hogy életben is marad a most felrakott rendszer, jön egy frissítés, aztán nem indul a grafikus környezet, elszáll a net, bármi megeshet.
Párszor már állítottam vissza korábbi állapotra a rendszert, hogy a javításig normálisan tudjam használni a gépet. A legsúlyosabb az volt, mikor elszállt a net a Winden a melóhelyen, aztán frissíteni sem tudtam. Újra kellett volna húzni, ha nem lett volna egy viszonylag régi mentésem. Azóta van mindig friss mentésem a rendszerről, sőt összeállítottam (illetve folyamatban van) egy komplett rendszermentő és helyreállító alkalmazást (csak amolyan egyszerűt).
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest