- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A OnePlus Turbo még az Ace 6-ra is rálicitál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
válasz
rankesz
üzenetére
A tisztességes neve 10.04 és nem 10.4 (utalva a hónapra, mikor kiadják).
Azért újratelepíteni nem árt majd kiadás után. Én most húztam nemrég újra Alpha 2 óta, és már találkoztam változásokkal a folyamatos frissítések ellenére is.
Meg még nem lehet elkönyvelni rögtön, hogy életben is marad a most felrakott rendszer, jön egy frissítés, aztán nem indul a grafikus környezet, elszáll a net, bármi megeshet.
Párszor már állítottam vissza korábbi állapotra a rendszert, hogy a javításig normálisan tudjam használni a gépet. A legsúlyosabb az volt, mikor elszállt a net a Winden a melóhelyen, aztán frissíteni sem tudtam. Újra kellett volna húzni, ha nem lett volna egy viszonylag régi mentésem. Azóta van mindig friss mentésem a rendszerről, sőt összeállítottam (illetve folyamatban van) egy komplett rendszermentő és helyreállító alkalmazást (csak amolyan egyszerűt).
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest