- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
harry
veterán
Erre tipp? Notification arenában az ikonoknak nem áttetsző a háttere, illetve szeretném innen ivenni a hangerő ikont, van rá mód?
Reméltem megoldódik egy régebbi problémám, de most se jó, áh, szar az egész
Írtam korábban is, hogy bekapcs/belépés után mozog a kurzor, de néha nem érzékeli, kattintgatok valahol, és teljesen más területen aktív, nem tudok ablakot váltani néha, és fogalmam sincs mitől van. Volt 9.04 alatt, újratelepítés után valamennyivel szintén, most 9.10 upgrade után is. Notebook-on nem tapasztaltam ilyet. GDM restart után jó.Ez mégis minek a hibája lehet? xorg, driver, compiz/effekt (kétlem), ablakkezelő, vagy mi? Nagyon idegesítő. Vagy hogy kereshetnék rá egyáltalán ilyen hibajelenségre?
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Írtam korábban is, hogy bekapcs/belépés után mozog a kurzor, de néha nem érzékeli, kattintgatok valahol, és teljesen más területen aktív, nem tudok ablakot váltani néha, és fogalmam sincs mitől van. Volt 9.04 alatt, újratelepítés után valamennyivel szintén, most 9.10 upgrade után is. Notebook-on nem tapasztaltam ilyet. GDM restart után jó.