Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Aktív témák
-
harry
veterán
Erre tipp? Notification arenában az ikonoknak nem áttetsző a háttere, illetve szeretném innen ivenni a hangerő ikont, van rá mód?
Reméltem megoldódik egy régebbi problémám, de most se jó, áh, szar az egész
Írtam korábban is, hogy bekapcs/belépés után mozog a kurzor, de néha nem érzékeli, kattintgatok valahol, és teljesen más területen aktív, nem tudok ablakot váltani néha, és fogalmam sincs mitől van. Volt 9.04 alatt, újratelepítés után valamennyivel szintén, most 9.10 upgrade után is. Notebook-on nem tapasztaltam ilyet. GDM restart után jó.Ez mégis minek a hibája lehet? xorg, driver, compiz/effekt (kétlem), ablakkezelő, vagy mi? Nagyon idegesítő. Vagy hogy kereshetnék rá egyáltalán ilyen hibajelenségre?
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Írtam korábban is, hogy bekapcs/belépés után mozog a kurzor, de néha nem érzékeli, kattintgatok valahol, és teljesen más területen aktív, nem tudok ablakot váltani néha, és fogalmam sincs mitől van. Volt 9.04 alatt, újratelepítés után valamennyivel szintén, most 9.10 upgrade után is. Notebook-on nem tapasztaltam ilyet. GDM restart után jó.