Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Öhm.. miért függene a jelszó megfelelősége attól, hogy az hogy néz ki? Hol akarsz jelszót beállítani, miért nem fogadja el, mit ír, mi a gond? Elvileg semmi ilyesmi nincs. Ha parancssorból kér jelszót, akkor nincs visszajelzés írásnál (pl. csillagok), még talán jelszóra sincsenek megkötések.
NTFS-re nem tudsz telepíteni, csak ext-re formázott pertícióra, hogy azt hogy szerzel, az más kérdés: törölsz vagy átméretezel régebbi: utóbbit valahogy lehet automatikusan, vagy ilyen csúszkán huzigálni, nem tudom, ilyet még nem csináltam.
De továbbra is amellett vagyok, hogy inkább virtuálisan próbáld ki egy hétig, aztán mehet élesben.Szerintem azért egy win gépet sem feltétlenül könnyű hazavágni átlag netezgetéssel, van ingyen víruskereső, tűzfal is akár, stb... Más kérdés, hogy itt ilyenekre nincs szükség
Tűzfal persze nem árt, bár szerintem átlag otthoni használatra nem lényeg.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tűzfal persze nem árt, bár szerintem átlag otthoni használatra nem lényeg.