- iPhone topik
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Öhm.. miért függene a jelszó megfelelősége attól, hogy az hogy néz ki? Hol akarsz jelszót beállítani, miért nem fogadja el, mit ír, mi a gond? Elvileg semmi ilyesmi nincs. Ha parancssorból kér jelszót, akkor nincs visszajelzés írásnál (pl. csillagok), még talán jelszóra sincsenek megkötések.
NTFS-re nem tudsz telepíteni, csak ext-re formázott pertícióra, hogy azt hogy szerzel, az más kérdés: törölsz vagy átméretezel régebbi: utóbbit valahogy lehet automatikusan, vagy ilyen csúszkán huzigálni, nem tudom, ilyet még nem csináltam.
De továbbra is amellett vagyok, hogy inkább virtuálisan próbáld ki egy hétig, aztán mehet élesben.Szerintem azért egy win gépet sem feltétlenül könnyű hazavágni átlag netezgetéssel, van ingyen víruskereső, tűzfal is akár, stb... Más kérdés, hogy itt ilyenekre nincs szükség
Tűzfal persze nem árt, bár szerintem átlag otthoni használatra nem lényeg.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tűzfal persze nem árt, bár szerintem átlag otthoni használatra nem lényeg.